Bedrijfsfitness belastingvoordeel

Bedrijfsfitness belastingvoordeel

Bedrijfsfitness belastingvoordeel 2021

Hoe werkt bedrijfsfitness belastingvoordeel. En is bedrijfsfitness altijd financieel aftrekbaar? Omdat wij van Personal Training Truck op locatie komen, kun je bij ons fiscaal voordelig sporten. Maar hoe werkt dit precies? 

Bedrijfsfitness en de WKR

In 2014 was het belangrijk dat de bedrijfsfitness tijdens of aansluitend aan het werk gegeven werd.

Daarna was dat gaan criteria meer, maar was fitness buiten de werkplek ineens belastbaar. Omdat het in 2015 opgenomen was in de 1,5% WKR. Inmiddels is dit 1,2%.

Fitness in het werk was trouwens nog wel onbelast. Op dit moment is dat nog steeds zo. Zoals bedrijven als AFAS hadden toen een grote fitnessruimte ”in huis”. Hierdoor konden zij bedrijfsfitness onbelast aanbieden.

Helaas kunnen de meeste werkgevers dat niet betalen. Of hebben geen zin om dat allemaal te regelen en/of aan te schaffen, want bij elkaar is het een grote uitgaven.

Tip: Lees bij interesse trouwens het artikel op https://www.hr-kiosk.nl/nieuws/bedrijfsfitness-toch-belastingvrij-vergoeden voor een goede uitleg en andere tips voor bijvoorbeeld HR-managers en medewerkers.  

Mogelijkheden bedrijfsfitness op locatie

De bedrijfsfitness die wij met onze Personal Training Truc(k) aanbieden, kun je dus zien als een belasting truc

Onze diensten kunnen onbelast worden aangeboden. Omdat wij bedrijfsfitness verzorgen op de bedrijfslocatie. Hierdoor is sporten op kantoor niet alleen goed, maar ook voordelig.  

Als het de werkgever bijvoorbeeld niets mag kosten, kan het ook verruild worden met het bruto loon (cafetaria systeem) van de werknemers.

De bedrijfstraining moet wel op de parkeerplaats of op het eigen terrein gegeven worden. Bijvoorbeeld naast het bedrijf of op het eigen terrein van het bedrijf. Hierdoor is in 90% van de gevallen is onze bedrijfsfitness dus onbelast en dus voordelig voor de werkgever. 

Personal trainer

Aanmelden bedrijfsfitness?

Eerst kun je gratis kennismaken met Joris en Personal Training Truck. Daarna kun je bij interesse een proeftraining aanvragen voor € 75,- ex btw per uur. Vervolgens komt Joris op een geschikt moment naar jullie bedrijfslocatie toe. Als jullie daarna vaker met ons willen trainen, kun je een offerte op maat krijgen. Zodat jullie werknemers fitter dan ooit worden.

Joris van der Worp
Eigenaar

 PERSONAL TRAINING TRUCK 

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 
T:06-19640916
E:info@personaltrainingtruck.nl

Contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles bij jou thuis of op de bedrijfslocatie. Zodat jij écht kunt kennismaken maken met PERSONAL TRAINING TRUCK.