Wat is bedrijfsfitness en wat zijn de voordelen

Wat is bedrijfsfitness

introductie: 

Er wordt veel over gezegd, maar wat is bedrijfsfitness nou eigenlijk? Vaak mogen werknemers met een bepaalde korting in een standaard sportschool trainen. De werknemer traint dan als individu thuis in een gewone sportschool. 

Sommige bedrijven kiezen ervoor om bedrijfsfitness op de eigen locatie te faciliteren. Dit doen zij door zelf veel te investeren in duur fitness materiaal. Dit heeft als nadeel dat je als werkgever heel veel moet investeren. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om een externe partij in te schakelen, zoals Personal Training Truck

wat is bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness op locatie

Je kunt er als werkgever voor kiezen om bedrijfsfitness op je eigen bedrijfslocatie te faciliteren. Dit heeft als voordeel dat het niet ten kosten gaat van de WKR. In ons artikel kun je lezen waarom onze diensten onbelast aangeboden kunnen worden. Het gaat dus niet ten koste van de vrije ruimte. 

Voordelen bedrijfsfitness

Een ander voordeel van trainen op locatie is dat werknemers samen kunnen trainen. Hierdoor creëer je als werkgever een gezamenlijk trainingsmoment bij jullie voor de deur. 

Werknemers verzuimen hierdoor 7% minder, zijn 12,5% productiever en gaan met meer plezier naar hun werk toe. Daarnaast zorgt het voor een FEEL GOOD GEVOEL bij je personeel. 

Aanmelden bedrijfsfitness

Het kan soms best verwarrend zijn om bedrijfsfitness te starten. Met Personal Training Truck willen wij het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Dit doen wij met 3 eenvoudige stappen. 

De 3 stappen

1: Eerst bestel je een proeftraining voor de gewenste groepsgrootte (15-20 pers. per workout). 

2: Daarna komt komt Joris met zijn sportschool op wielen voorrijden en zet hij het circuit klaar. Daarna kunnen de werknemers op de bedrijfslocatie samen aan de bak. Vervolgens kunnen ze weer aan het werk of met een lekker gevoel naar huis.  

3: Als laatste stap kun je een bedrijfsfitness traject samenstellen. Dit traject kun je aanpassen op je wensen en behoeften. Waardoor je altijd maatwerk krijgt.

Een bedrijfsfitness plan op maat

Onze klanten krijgen altijd een plan op maat (offerte). Dit doen wij omdat ieder bedrijf anders is en dus andere wensen/behoeften heeft. Onze huidige klanten zijn begonnen met een vrijblijvend gesprek op kantoor. Na dit gesprek kregen zij een offerte dat past bij het bedrijf en de wensen/behoeften.

 

Sporten op kantoor

Wil jij zorgen voor blij personeel?

Wil jij nu actie ondernemen als hr medewerker of werkgever? Kies dan één van de onderstaande opties en kom in actie. 

Joris van der Worp
Eigenaar

 PERSONAL TRAINING TRUCK 

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 
T:06-19640916
E:info@personaltrainingtruck.nl

Contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles bij jou thuis of op de bedrijfslocatie. Zodat jij écht kunt kennismaken maken met PERSONAL TRAINING TRUCK.