Bedrijfsfitness op locatie

Sportschool Volendam

Je bent hier waarschijnlijk om je op zoek bent naar een unieke manier van bedrijfsfitness. In dat artikel leggen we de mogelijkheden uit van de standaard bedrijfsfitness en de mogelijkheden van Personal Training Truck.

Wat is de standaard bedrijfsfitness?

Als je op zoek bent naar een standaard vorm van bedrijfsfitness is Personal Training Truck niet geschikt. Bij de standaard vorm kunnen werknemers met korting bij een sportschool in de eigen woonomgeving sporten.

Werknemers trainen dan als individu en meestal zonder begeleiding of reactieve begeleiding. Het nadeel van deze vorm is dat werknemers verkeerd of niet regelmatig trainen.

Waarom kiezen voor unieke bedrijfsfitness?

Waarschijnlijk ben jij als werkgever, hr manager of misschien wel als werknemer naar een unieke manier van bedrijfstraining.

Maar wat zijn de mogelijkheden?

Met Personal Training Truck is het mogelijk om op ieder gewenste locatie te tranen. Wij brengen de sportschool naar jullie kantoor toe. Wil je als bedrijf bijvoorbeeld op je eigen parkeerplaats trainen? Dan komt de truck voorrijden en staat er een tof circuit klaar voor maximaal 15 personen per (half)uur.

Bedrijfsfitness korting

Omdat wij met onze truck op de eigen bedrijfslocatie trainingen kunnen verzorgen, zijn onze diensten financieel aftrekbaar. Als werkgever kun je je personeel onbelast laten trainen en ook nog eens lekker voor de deur.

Bij de standaard sportschool gaat dit ten kosten van de WKR, maar omdat wij op kantoor training geven, kan het onbelast aangeboden worden.

Wie helpen wij?

Met onze sportschool op wielen helpen wij bedrijven en organisaties in de regio’s: Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, Alkmaar en omstreken.

Eetcafe Jo & Co

Eetcafe Jo & Co is één van onze vaste klanten. Vanaf het begin trainen zij al met ons. Dit doen zij met de eigenaren, de bediening, de afwassers en het overige personeel.

Met onze trainingen zorgen zij niet alleen voor fysiek sterk personeel, maar ook voor een sterk en hecht team.

Lekker in de buitenlucht trainen met professioneel materiaal en begeleiding. Hierdoor worden de oefeningen goed uitgevoerd en worden blessures voorkomen.

Endorfine en bedrijfsfitness