Bootcamp voor bedrijven

stappenplan terugdringen ziekteverzuim

Bootcamp voor bedrijven. Met Personal Training Truck is eigenlijk een luxe vorm van bootcamp. Omdat wij de sportschool op wielen naar de bedrijven toe brengen. Waardoor werknemers niet alleen werken aan een fitter lijf, maar ook aan de teambuilding.

Bootcamp voor bedrijven?

Meestal is bootcamp dat deelnemers met hun eigen lichaamsgewicht aan de slag gaan. En worden er bankjes gebruikt voor dips of om bijvoorbeeld op te springen. Daarnaast wordt er steeds vaker ook met losse gewichten gewerkt om de oefeningen zwaarder te maken.

Met Personal Training Truck trainen we ook met eigen lichaamsgewicht, maar met de truck hebben we ook materiaal dat in de sportschool te vinden is. Daarnaast train je wel lekker buiten, maar train je wel met professioneel fitness materiaal.

Voor welk niveau is de bootcamp voor bedrijven?

Personal Training Truck werkt met verschillende niveau’s binnen één groep. Omdat wij alle onderdelen zwaarder en lichter kunnen maken, train je altijd op niveau. Hierdoor kan een crossfitter samen met een onervaren sporter trainen.

Omdat je met onze bedrijfstrainingen iedere oefening zwaarder of lichter kunt maken. Train je altijd op je eigen niveau en voorkom je blessures. Naast blessures heeft dit als voordeel dat alle collega’s met elkaar kunnen trainen.

Bootcamp voor bedrijven

Kosten

Met Personal Training Truck betaal je een maandelijks bedrag. Je kunt bijvoorbeeld 1 keer per week trainen. Of je kunt kiezen voor meerdere uren per week. Aan de hand van deze informatie krijg je een tarief op maat.

Bedrijfsfitness voorbeeld
1 uur per week
12 maanden
€ 500 ex btw per maand (€ 116 ex btw per training)
15 personen per uur/half uur (30 pers. in totaal)

Als je bijvoorbeeld met meerdere werknemers wil trainen is dit ook mogelijk. Bijvoorbeeld met 40 personen. Dan kun je kiezen voor meerdere uren of kleinere groepen.

Proefles voor bootcamp voor bedrijven

Een proefles is vanaf €97 ex btw per uur. Tijdens deze proefles kun je vrijblijvend kennismaken met Joris en de manier van trainen. Samen met de werknemers en leidinggevende bepalen we hoe en of er meer getraind gaat worden.

Bootcamp voor bedrijven
Bootcamp voor bedrijven
Bootcamp voor bedrijven