Home » Blogs » Sporten in Volendam en Edam

Sporten in Volendam en Edam

  • door
Sporten in Edam-Volendam

Nieuw in Edam-Volendam

Sporten in Edam-Volendam kan vanaf nu met de outdoor sportschool. Je kunt al sporten in standaard sportscholen, maar vanaf nu kun dat ook met de outdoor sportschool trainen. Door bijvoorbeeld personal training, duo training of small group training te krijgen.

Sporten in Edam-Volendam

Op dit moment is er geen sportschool in Edam. Er zijn wel een aantal bootcamp lessen, maar een echte sportschool is alleen in Volendam te vinden. 

Joris (eigenaar en trainer) woont in Edam en geeft daarom vanaf nu full body training in Edam. Deze trainingen zijn bedoeld voor mensen die lekker in de buitenlucht willen trainen. Geen lampen boven je hoofd, maar lekker in de buitenlucht. 

De trainingen zijn voor man, vrouw, jong en oud. Alle onderdelen kunnen aangepast worden naar het gewenste niveau. Hierdoor traint één lid van ons met hun oma van 84 jaar. Dit geeft maar eens aan hoe je alle onderdelen kunt aanpassen aan het gewenste niveau. 

Hoe werkt het sporten in Edam-Volendam met Joris? 

Eerst kun je een gratis intake aanvragen. Vervolgens kun je bij interesse een vrijblijvende proeftraining bestellen. Als je daarna vaker wilt trainen, kun je een reeks of een abonnement bestellen.

Zoals je op de bovenstaande video kunt zien kun je in groepen trainen, maar je kunt er ook voor kiezen om personal training, duo training of small group training te nemen. 

Personal of duo training in Edam-Volendam

Naast onze groepslessen, kun je er ook voor kiezen om personal- od duotraining te nemen. Je traint dan samen of alleen op een locatie bij jou in de buurt. Deze locatie kun je zelf bepalen. Zo is sporten in Edam-Volendam makkelijk en leuk. 

Met Personal Training Truck zijn we actief in de regio Zaanstreek-Waterland.

Woon je bijvoorbeeld in Purmerend of Assendelft? Dan laat je ons weten waar, wanneer en met wie je wilt trainen. Vervolgens brengt Joris de sportschool op wielen naar de locatie bij jou in de buurt. 

Sporten in Edam-Volendam

Bootcamp in Edam & Volendam

Train je liever in een groep? Dan kun je als individu meedoen met de bootcamp trainingen in Edam-Volendam. Je traint met 16 andere Edammers en Volendammers. Waardoor het niet alleen leuker is, maar ook een stuk voordeliger. Voor een losse training betaal je 9 euro. En als je een abonnement wilt, dan betaal je rond de 7 euro per trainen. Deze abonnementen gaan vanaf 2 trainingen per week.