Home » Blogs » Bedrijfsfitness in Purmerend

Bedrijfsfitness in Purmerend

  • door
Bedrijfsfitness op locatie

Je bent hier waarschijnlijk omdat je bedrijfsfitness in Purmerend zoekt voor jouw bedrijf. Hoe werkt bedrijfsfitness en waarom is dit zo goed voor je bedrijf. In dit artikel leggen we uit hoe bedrijfsfitness werkt en wat de voordelen zijn.

Hoe werkt bedrijfsfitness in Purmerend?

Meestal kunnen werknemers als individu met korting sporten bij een sportschool. De werknemers gaan dan na werktijd in een sportschool trainen bij hun in de buurt. Deze manier van bedrijfsfitness heeft als nadeel dat er niet gewerkt wordt aan de teambuilding. Werknemers worden misschien wel fitter, maar de teamspirit gaat niet omhoog.

Waarom bedrijfsfitness in Purmerend?

Zeker in deze corona tijd beseffen we hoe belangrijk onze weerstand is. De mens wordt steeds zieker en zwaarder. Dit nieuwe gedrag zorgt voor uitval op het werk en dit kost de werkgever veel geld. Dat is vervelend voor de werkgever, maar nog minder leuk voor de werknemer. Maar hoe kun je het ziekteverzuim verlagen?

Door te bewegen.

Beweging zorgt ervoor dat werknemers fysiek en mentaal sterker worden. Ze worden minder snel ziek en zijn blijer dan niet sportende werknemers. Naast deze voordelen gaat de productiviteit van een sportende werknemer met 12,5% omhoog. Het is dus een win, win en win situatie.

Bedrijfsfitness Purmerend

Aanmelden bedrijfsfitness in Purmerend

Op de bovenstaande afbeelding kun je de bedrijfsfitness met Personal Training Truck zien. Met de truck brengt Joris de sportschool en trainer naar de bedrijven toe. Werknemers kunnen voor, tijdens of na het werk in groepsverband trainen.

De trainingen worden in de buitenlucht gegeven. Dit zorgt voor een betere weerstand en maakt de werknemers nog blijer.

Zoals je op de foto kunt zien is iedere werknemer bezig met een onderdeel en na een ongeveer 1 minuut draai je met elkaar door. Door deze manier van trainen wordt het hele lichaam getraind.

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness met Personal Training Truck is simpel. Met 3 eenvoudige stappen kun je al op de parkeerplaats van je bedrijf trainen.

Stap 1: Kennismaken

De eerste stap is vrijblijvend kennismaken. Tijdens deze kennismaking brengt Joris de wensen en behoeften in kaart.

Stap 2: Offerte op maat

Vervolgens krijg je op basis van je wensen en behoeften een offerte op maat. Als je met 20 werknemers 1 keer per week wilt trainen kan dat al vanaf € 5,80 per werknemer (exclusief btw).

Stap 3: Trainen maar!

De derde stap is het leukst. Lekker trainen bij jullie op de parkeerplaats. Iedere week zet Joris een nieuw circuit klaar op de parkeerplaats. Dit zorgt voor de nodige variatie en zorgt ervoor dat het trainen leuk en uitdagend blijft.

Bedrijfsfitness korting

Met de bedrijfsfitness van Personal Training Truck kunnen werknemers dus niet met korting sporten bij een standaard sportschool. Als bedrijf kan je de bedrijfsfitness WEL onbelast aanbieden. Dit komt doordat wij de sportschool naar de bedrijfslocatie toe brengen. Voor de belastingdienst bied je als werkgever bedrijfsfitness aan op je eigen terrein. Hierdoor is bedrijfsfitness niet alleen leuk en goed, maar ook fiscaal voordelig.