Home » Blogs » Sporten in Purmerend

Sporten in Purmerend

  • door
Personal Training Truck

Je bent op deze site omdat je waarschijnlijk een personal trainer zoekt. Omdat je hulp wilt krijgen bij het behalen van je doel. Je wilt bijvoorbeeld afvallen, gespierder worden of een betere conditie krijgen, maar waar moet je op letten en wat valt er allemaal te kiezen. Doormiddel van deze blog leggen we je uit wat er te kiezen valt en waar je allemaal kunt sporten in Purmerend.

Sporten in Purmerend op locatie

Wil je personal training bij jou thuis of bijvoorbeeld in een parkje in de buurt? Dan is het goed om te weten dat je meestal niet hetzelfde kunt trainen zoals in de sportschool. De reden hiervoor is dat veel personal trainers geen complete sportschool hebben om naar je toe te komen. 

Nadeel van sporten aan huis 

Als je kiest voor personal training aan huis kunnen er een aantal nadelen zijn. Bijvoorbeeld dat je niet met gewichten kunt trainen, zoals je gewend bent in de sportschool. Meestal kun je met wat losse dumbells trainen, maar meestal komt dit niet overeen met de sportschool. 

Voordeel van sporten in Purmerend met de truck

Het voordeel van Personal Training Truck is dat je thuis kunt trainen, maar dan met materiaal die je gewend bent vanuit de sportschool. Hierdoor kun je toch thuis trainen, maar bereik je even snel resultaat als in de sportschool. Daarnaast train je altijd met een persoonlijke trainer die jou uitlegt hoe je de oefeningen moet doen. Hierdoor zul je minder snel blessures oplopen en sneller progressie boeken. 
 

Sporten in een standaard sportschool

In Purmerend heb je veel verschillende sportscholen en personal trainers die in een standaard sportschool personal training aanbieden. Als je kiest voor deze optie ga je bijvoorbeeld samen met je trainer langs alle apparaten. Hierdoor weet je aan het einde van je personal training sessie hoe je moet werken met alle verschillende apparaten.

Sportschool op wielen in Purmerend

Vanaf nu kun je ook met de sportschool op wielen sporten in Purmerend. Als eerste stap kun je een vrijblijvende intake aanvragen. Tijdens deze intake ontvang je alles startinformatie en kun je bij interesse een losse proeftraining bestellen. Deze proeftraining kun je bestellen voor bedrijfsfitness, personal training, duo training of voor een groepstraining (tot 16 personen)

De pop-up sportschool

Als je ervoor kiest om met Personal Training Truck te trainen, kun je zelf de trainingslocatie. Wil je bijvoorbeeld in een park in de Beemster of op een parkeerplaats in Purmerend trainen? Dan komt Joris naar de gewenste locatie en zet hij een circuit klaar. Hierdoor train je altijd op een locatie in de buurt en lekker in de buitenlucht. Naast het gemak zorgt dit voor een boost voor je weerstand en je wordt er blijer van. Als gevolg van onze buiten trainingen word je dus minder snel ziek en voel je je fysiek sterker. 

sporten in Purmerend

Wat kost het om te sporten in Purmerend?

Het tarief van een personal trainer zijn gemiddeld tussen de 40 en 100 euro per uur. Dit tarief is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of de trainer goed opgeleid is en wat voor materiaal er gebruikt wordt. Naast het materiaal en ervaring speelt de plaats ook een rol. Als je bijvoorbeeld in een luxe sportschool in Amsterdam wilt trainen, betaal je de hoofdprijs.

Sportschool Weidevenne 

Als je bijvoorbeeld kiest om in een standaard sportschool te trainen. Krijg je meestal af en toe een aanwijzing van een personal trainer die af en toe langs loopt. Hierdoor bestaat de kans dat je alsnog op de verkeerde manier traint en vervelende blessures op kan lopen. Met de trainingen van Personal Training Truck heb je de hele training persoonlijke begeleiding. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op de juiste manier beweegt en bijna geen blessures oploopt.

Sporten in Purmerend met een personal trainer

Joris van der Worp is de eigenaar en trainer van Personal Training Truck. Als je wilt sporten in Purmerend, kun je bij Joris en Personal Training Truck aan de bak. Hij heeft naast het CIOS en zijn hbo studie: Sport, Management en Ondernemen een gespecialiseerde fitness opleiding gevold. Deze specialisatie heeft hij bij Dutch Human Development ‘Gevorderd Fitness Trainer’ gevolgd. Tijdens de opleiding kreeg Joris van een ervaren coach les. Zijn naam is Remco Sanders, een hele grote naam in de fitnessbranche.

Sporten in Purmerend met de truck

De tarieven van Personal Training Truck verschillen per training. Als je bijvoorbeeld met een grote groep traint, betaal je minder per persoon. Maar als je liever 1 op 1 wilt trainen, dan betaal je een hoger tarief per persoon. Door te kiezen voor personal training, krijg je wel meer persoonlijke aandacht. Gemiddeld liggen de tarieven rond de 65 euro voor personal training en bij een small group training met 5 personen betaal je gemiddeld 20 euro p.p. per training.

Fitness met Personal Training Truck?

Maar gaat jouw training nou kosten? Om antwoord te geven op je vraag, kun je via de onderstaande knop een vrijblijvende kennismaking aanvragen. Tijdens deze kennismaking ontvang je alle informatie die nodig is om te starten. Daarnaast krijg je de tarieven op maat, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 

Bootcamp Assendelft, Edam en Volendam
Fitness Volendam
sporten in Purmerend