Home » Blogs » Wat kost een personal trainer in Purmerend e.o.?

Wat kost een personal trainer in Purmerend e.o.?

  • door
sportschool volendam

Het uurtarief van een personal trainer verschilt enorm. Sommige personal trainers vragen 100 euro en sommige personal trainer vragen 35 euro per uur, maar wat kost een personal trainer in Purmerend die naar jou toekomt? Ik leg het je uit!

Waarom trainen met een personal trainer in Purmerend?

Een personal trainer kan je helpen om het sporten vol te houden. Vaak begin je heel fanatiek met sporten, maar is het moeilijk om consequent te blijven trainen. Eigenlijk is een personal trainer de stok achter de deur. Met Personal Training Truck helpen wij onze klanten om het sporten écht vol te houden. In deze blog leg ik hoe Personal Training Truck jou gaat helpen om je doel te halen. 

Het probleem van de sportschool in Purmerend

Het probleem van de sportschool is dat je vaak een duur sportschool abonnement hebt, maar dat je daar eigenlijk te weinig gebruik van maakt. Je wilt best investeren in je gezondheid, maar je wil wel zo efficiënt mogelijk trainen. 

Als je dan wel naar de sportschool gaat, is het moeilijk om de juiste oefeningen te kiezen om jouw specifieke doel halen. 

Geen slapende sportschool leden

Met Personal Training Truck hebben wij geen slapende leden. Kan je een keer niet trainen? Geen probleem dan kiezen we samen een ander trainingsmoment. Je hebt helemaal geen zin in gedoe, maar jij wilt gewoon je doel halen en het liefst op een leuke manier. 

 

Personal trainer in Purmerend

Op de bovenstaande video kun je Joris in actie zijn. Hij brengt de sportschool op wielen naar een plein, parkeerplaats of naar je eigen oprit. Iedere week staat er een nieuw circuit klaar. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van Joris. Wat kost een personal trainer in Purmerend (Zaanstreek-Waterland)?

Met Personal Training Truck kun je een personal training op locatie ervaren vanaf € 65,- per uur. Als je meer trainingen afneemt, wordt het tarief lager en als je minder trainingen afneemt is het iets duurder. 

Een duo training is vanaf € 35,- per persoon. Het voordeel van een duotraining is dat je de kosten kunt delen met je vriend, vriendin of kennis. 

Waarom kiezen onze klanten voor Personal Training Truck

Sportschool Volendam Edam
  • Je traint met professioneel sportschool materiaal
  • Kies zelf je trainingslocatie in de regio’s: Zaanstreek-Waterland, West-Friesland en Alkmaar.
  • Iedere week weer nieuwe oefeningen die passen bij jouw doel. 
  • Het kan soms voorkomen dat je geen zin hebt om te trainen, maar de Personal Training Truck komt iedere week op de afgesproken locatie en tijd voorrijden.
  • De trainingen zijn laagdrempelig en dus voor mannen, vrouwen, jongeren en ouderen. 
  • Je zit niet vast aan langdurige contracten, maar je kunt iedere maand pauzeren of stopzetten. 
 

Hoe worden de prijzen bepaald?

In Nederland zijn er heel veel personal trainers. Eigenlijk mag iedereen personal training geven. Je kunt je voorstellen dat iemand zonder opleiding geen 100 euro per uur kan vragen. Naast de opleiding zijn er nog een paar punten. 
 

Opleiding van personal trainer Joris 

Joris heeft de opleiding Gevorderd Fitness Trainer bij de Dutch Human Development Academy succesvol afgerond. Op het CIOS heeft hij alle basiskennis opgedaan, maar hij wilde graag de beste fitness opleiding volgen die er op dit moment is. 
 

Personal trainer met fitness materiaal

Soms gebruiken personal trainers alleen materiaal dat buiten te vinden is. Met Personal Training Truck brengen wij eigenlijk de sportschool met sportschool materiaal (squatrekken, 130 kg aan schijven, Airbike, bokszak en nog veel meer) naar onze klanten toe. Hierdoor kun je lekker in de buitenlucht trainen zoals je normaal alleen in de sportschool kunt. 

Plaats van de personal training  

Wil je in hartje Amsterdam een personal training? Dan betaal je waarschijnlijk de hoofdprijs. Met Personal Training Truck brengen wij de sportschool op wielen naar de volgende regio

  • Regio Zaanstreek-Waterland (bijv. Edam, Waterland, Beemster)

    In deze regio’s verzorgen wij niet alleen personal- en duotraining op locatie, maar ook small group trainingen en bedrijfsfitness
 
Wil je een duidelijk overzicht van alle tarieven aanvragen? Dan kun je via de onderstaande knop de tarieven aanvragen.
 

Honderden mannen, vrouwen, jongeren en ouderen gingen je voor

Personal Training Truck heeft als doel om haar klanten op een leuke manier fit te maken. Geen gedoe, maar leuke en uitdagende trainingen. Trainen met persoonlijke aandacht van een ervaren trainer. 

Twijfel je of onze manier iets voor jou of je bedrijf is? Neem dan vrijblijvend contact op en ervaar hoe het is tijdens een proeftraining bij jou om de hoek of op de parkeerplaats van je bedrijf.

Conclusie van: Wat kost een personal trainer in Purmerend e.o. (Zaanstreek-Waterland)?

De conclusie is dat personal trainers soms heel veel vragen en soms heel weinig. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Is de personal trainer goed opgeleid, waar is de training en wat voor materiaal word er gebruikt. 

Met Personal Training Truck hanteren wij tarieven vanaf € 65,-, maar train je met meerdere mensen, dan wordt het tarief per persoon lager. Bijvoorbeeld bij een small group training. Lees hier alles over de small group trainingen.

Wij vinden dat een goede personal trainer aandacht voor ieder individu. Tijdens een personal training aan huis, maar ook tijdens de wekelijkse bedrijfsfitness

Twijfel je na deze blog nog steeds of je met ons wilt trainen? Dan kun je hieronder gratis kennismaken.