Work Out On The Job

Bedrijfsfitness op de parkeerplaats
van je bedrijf

Noord-Holland / Persoonlijke begeleiding / Boost de teamspirit

Work Out On The Job

Bedrijfsfitness op locatie
in Noord-Holland

Met onze bedrijfsfitness trajecten brengen we iedere week de sportschool en trainer naar de bedrijfslocatie. Werknemers trainen voor de deur zoals zij gewend zijn in de sportschool. Onze trajecten zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties die goed willen zorgen voor hun personeel. 

Zorg goed voor de motoren (werknemers) van je bedrijf

Work Out On The Job

Wat je krijgt

Bedrijfsfitness

Professionele begeleiding

Persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. Een trainer die je bedrijf helpt om de gewenste doelen te halen.

Je eigen mobiele sportschool

Geen standaard sportschool of individuele abonnementen, maar je eigen privé sportschool voor de deur.

belastingvoordeel bedrijfsfitness

Bedrijfstraining voor alle niveau's

Onze bedrijfsfitness is voor alle niveau's. Elk onderdeel kan zwaarder en lichter gemaakt worden.

Van eetcafé's tot MKB's in Noord-Holland

Het probleem

Het probleem is dat we teveel zitten. We zijn zittend aan het werk. Als we onderweg zijn zitten we vaak. Als je thuis komt na een drukke werkdag gaan we… je raad het al…. zitten. Uit onderzoek blijkt dat dit zitgedrag het risico op vroegtijdig overlijden verhoogd. Het verhoogd bijvoorbeeld de kans op ziektes, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker. Een zieke werknemer kost de werkgever gemiddeld € 250,- per dag! Lees hieronder onze oplossing.

De oplossing

De oplossing is simpel. Wij zorgen ervoor dat werknemers op de juiste manier bewegen. Dat ze fitter worden. Fysiek sterk worden en mentaal ijzersterk. Zodat werknemers kunnen blijven presteren en duurzaam inzetbaar blijven.  

1. Variatie

Iedere week staat er een nieuw circuit klaar. Werknemers trainen samen en gevarieerd. Hierdoor zullen zij het sporten leuk vinden en langer volhouden. Zodat zij fitter dan ooit worden.

2. Laagdrempelig

Alle werknemers kunnen meedoen met onze bedrijfstrainingen. Een Crossfitter kan prima samen trainen met een onervaren sporter.

3. Op locatie

Geen reistijd of individuele sportschool abonnement. Eén abonnement voor alle werknemers. Train op de parkeerplaats van je bedrijf in Noord-Holland.

Laat de sportschool en trainer naar je bedrijf toe komen

Bedrijfsbootcamp tarieven

Ontvang 2 bonussen

Bonus 1

Krijg korting
om thuis te trainen

Stimuleer werknemers om thuis met hun eigen trainingsgroep te trainen. Onze vaste klanten kunnen met korting thuis met vrienden of familie trainen. 

Bonus 2

Trainingsschema
voor alle werknemers/werkgevers

Om deze eerste stap te belonen, krijgen alle werknemers een trainingsschema opgestuurd die zij thuis kunnen doen.

Wie geeft de training?

Joris van der Worp geeft de training. Hij is de eigenaar van Personal Training Truck. Inmiddels heeft hij veel verschillende bedrijven en werknemers geholpen om topfit te worden. Tijdens de trainingen is Joris enthousiast en heeft hij aandacht voor ieder individu. Het is voor Joris belangrijk dat naast hard trainen er ook hard gelachen wordt. 

Joris van der Worp

Eigenaar en trainer

Werkelijk ideaal dit concept!

5/5

Nu twee keer gebruik gemaakt van Personal Training Truck van Joris. Één keer samen met mijn grote vriend Edwin Selij, de tweede keer met een deel van mijn team. Werkelijk ideaal dit concept. Waar je ook bent, die truck komt voorrijden en je kunt lekker buiten aan de bak. Joris is zoals je het hoopt: mega enthousiast en betrokken. Top concept. Top uitvoering. Wij zijn vast klant. 

Bedrijfsfitness op locatie
Tibor Olgers
Eigenaar van Tibor.nl

Work Out On The Job

De investering

6 maanden

Bedrijfsfitness op kantoor

12 maanden

Bedrijfsfitness op kantoor

Evenet

Bedrijfsfitness op kantoor

De trainingen zijn afgestemd op je niveau

5/5

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau, waardoor je altijd het maximale uit elke training haalt. De oefeningen die je doet zijn vaak niet te vinden in een sportschool wat het extra leuk maakt! De trainer is altijd enthousiast en heel vakkundig. Een echte aanrader!

Bedrijfsfitness op locatie
Swen Rolink
Directeur van zijn eigen BV

Joris is kundig en let goed op je uitvoering

5/5

Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Joris is kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Hij corrigeert je ook als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt. Met een groep mensen sporten is heel motiverend!

Bedrijfsfitness op locatie
Marjolein Neele
Werknemer

Alleen maar blije klanten 😉

Iedereen met ons getraind heeft is een tevreden klant. Ben je nou niet tevreden met een training of iets anders? Laat het ons weten we zorgen voor een passende oplossing.

We houden altijd persoonlijk contact. Zijn jullie gesloten of is er iets anders waarom jullie kunnen trainen, dan zorgen we altijd voor een passende oplossing. Zoals verplaatsen of we passen het aan op de factuur. 

Als het een beetje regent kan de training gewoon doorgaan. Bij heel slecht weer kunnen we binnen in bijvoorbeeld een loods trainen (als jullie hier ruimte voor hebben). Of we kunnen in de buurt van jullie bedrijf onder een viaduct trainen. 

Als de bovenstaande opties niet kunnen, dan plannen we een andere dag. 

Ja alle onderdelen kunnen per individu aangepast worden. Hierdoor kan een crossfitter samen met een onervaren werknemer trainen.

5/5
De trainingstruck is echt een aanrader. Joris is erg enthousiast en let goed op tijdens de oefeningen!
Sporten op het werk
Joyce Stouten
Bedrijfseigenaar
5/5
Top concept! Waar je ook bent de truck komt voorrijden. Joris is zoals je het hoopt: Mega enthousiast!
Bedrijfsfitness op locatie
Tibor Olgers
CEO

Start hier

1. Vul de intake in
2. Wij nemen binnen 1 dag persoonlijk contact op
3. Persoonlijke kennismaking / proeftraining
4. Krijg bedrijfsfitness op maat
5. Gezond bedrijf

powered by Typeform