BEDRIJFSFITNESS

Bedrijfsfitness op de bedrijfslocatie

Met Personal Training Truck

Wil jij met bedrijfsfitness zorgen voor duurzaam inzetbaar personeel. Zodat je personeel iedere dag weer topprestaties levert? 

Dan kun je de sportschool op wielen naar je bedrijf toe laten komen. Of je kunt op de gewenste locatie trainen met je team of bedrijf. 

Is bedrijfsfitness met Personal Training Truck iets voor jullie?

Waarom bedrijfsfitness met Personal Training Truck?

Bedrijfsfitness op de bedrijfslocatie in Zaanstreek-Waterland

Krijg bedrijfsfitness bij jullie op de bedrijfslocatie. Zodat werknemers niet individueel in de sportschool hoeven te trainen, maar samen aan een sterk team kunnen werken. 

Wij verzorgen bedrijfsfitness op locatie bij bedrijven in de regio Zaanstreek-Waterland. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en een proefles. 

De Personal Training Truck is echt top!

5/5

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau, waardoor je altijd het maximale uit elke training haalt. De oefeningen die je doet zijn vaak niet te vinden in een sportschool wat het extra leuk maakt! De trainer is altijd enthousiast en heel vakkundig. Een echte aanrader!

Bootcamp Assendelft
Swen Rolink
Directeur van zijn eigen BV

Joris is kundig en let goed op je uitvoering

5/5

Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Joris is kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Hij corrigeert je ook als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt.

Review marjolein
Marjolein Neele

Het probleem!?

Werknemers worden steeds vaker ziek en bewegen te weinig. Hierdoor hebben zij een hoger risico op langdurig verzuim, zoals: bloed- en vaatziekten of bijvoorbeeld suikerziekte.  

Onze oplossing

De oplossing vind je in beweging. Door te bewegen verzuimen je werknemers gemiddeld 7% minder dan niet sportende werknemers. Daarnaast verhoogt de productiviteit met 12,5%, omdat de werknemers samen werken in ontspanning gaat dit op de werkvloer ook beter. 

Deze bedrijven hebben al bedrijfsfitness op kantoor

Bedrijfsfitness op je eigen parkeerplaats

Tientallen bedrijven gingen je voor. Onze klanten zijn bijvoorbeeld Stichting Link, Tropenhotel in Amsterdam, Eetcafé Jo en Co en nog veel meer bedrijven in de regio Zaanstreek-Waterland. 

Bedrijfsfitness met 5,0 sterren
op Google

Op basis van 30+ Google reviews

5/5
Joris is een top trainer! Omdat hij mij corrigeert als dat nodig is. Daarnaast zijn de trainingen altijd uitdagend. Waardoor de groepslessen nooit gaan vervelen. Ik zou het iedereen aanraden, want je kunt lekker buiten werken aan je fitheid. Daarnaast is het nog gezellig ook!
Personal trainer
Marissa
Joris is een enthousiaste jonge vader die ons goed begeleidt. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld met mijn beperkingen toch lekker meedoen. Omdat Joris altijd een passende oplossing heeft. Daarnaast is het fijn om in de buitenlucht te trainen. Verder is het leuk om in groepsverband te trainen.
Personal trainer
Hannie
Bij Joris is het altijd geweldig om buiten bezig te zijn. Omdat je buiten kunt trainen zoals in de sportschool. Daarnaast heeft Joris veel persoonlijke aandacht. Verder zijn de lessen altijd uitdagend. Waardoor je iedere week weer een nieuw circuit doet. Hierdoor is het altijd leuk om te gaan. Verder is het contact altijd persoonlijk. Als je bijvoorbeeld een blessure hebt.
Sportschool Volendam
Marjo

Wat je krijgt met bedrijfsfitness

Prijzen bedrijfsfitness

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om te starten? Dan kun je eerst ervaren hoe het is om met ons te trainen. Uiteraard komen wij naar jullie bedrijf toe. Zodat jullie niet hoeven te reizen. Daarna kunnen jullie ervoor kiezen om een traject te starten. 

Bedrijfsfitness op de bedrijfslocatie

Joris van der Worp

Eigenaar en trainer
PERSONAL TRAINING TRUCK

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A
1135XT Edam

T
: 06-19640916
E: info@personaltrainingtruck.nl

Contact

Hey! Mijn naam is Joris en ik kom graag met je in contact. Zodat we je proefles kunnen inplannen en écht kennis kunnen maken. Vul eerst hieronder je gegevens in en vervolgens neem ik binnen 3 werkdagen contact met je/jullie op. 

Veel gestelde vragen

Eerst kun je hierboven je gegevens achterlaten. Vervolgens neemt Joris binnen 3 werkdagen contact met je op. Daarna kun je bij interesse een proefles krijgen. Deze proefles krijg je op de gewenste locatie en krijg je bij serieuze interesse. Vervolgens bespreken we samen welk traject bij je past. Zodat jij fitter dan ooit wordt. 

Omdat Joris een sportschool op wielen heeft, kunnen we overal trainen. In de regio Zaanstreek-Waterland hebben we veel overdekte locatie. Hierdoor kun je altijd droog trainen. Daarnaast kunnen we bij lichte regen gewoon op de vaste locatie trainen. En als het te slecht weer is, zoeken we een nieuw trainingsmoment. Of slaan we een training over. 

Eerst kun je een proefles boeken. Tijdens deze proefles kunnen je werknemers ervaren hoe het is om met ons trainen. Vervolgens krijgen jullie als bedrijf een offerte op maat. Deze offerte wordt op basis van jullie wensen en behoeften gemaakt. Tot slot is het tijd om wekelijks te trainen. Waardoor het ziekteverzuim met gemiddeld 7% verlaagt en de productiviteit met 12,5% stijgt.