Bootcamp Assendelft en Volendam

Doe mee met de bootcamp in Assendelft, Volendam of op een nieuwe locatie. 

Tijdelijk kun je met de kortingscodeGRATIS je eerste training gratis proberen.

60 minuten bootcamp in Assendelft en Edam-Volendam

Kies bijvoorbeeld voor bootcamp in Volendam, Edam of Assendelft. E train binnen 60 minuten je hele lichaam. Waardoor je je weer fit voelt.

Bootcamp in Assendelft en Edam-Volendam met max. 16 personen

Train bijvoorbeeld met je vrienden of met andere gelijkgestemden. Omdat je in kleine groepen traint, krijg je veel persoonlijke aandacht.

Bootcamp in Assendelft en Edam-Volendam is voor iedereen

Doordat je alle oefeningen zwaarder en lichter kunt maken, zijn onze trainingen voor mannen, vrouwen, jongeren en ouderen.

Ben jij het ook zat om slapend lid te zijn van de sportschool?

Uit onderzoek blijkt dat buiten sporten goed voor je is. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je blijer wordt. Daarnaast is buiten trainen goed voor je vitamine D. Waardoor je weerstand hoog blijft en jij energie voor 10 hebt.

Omdat wij de sportschool naar je toe brengen, train je altijd in de buurt. Hierdoor hoef jij niet naar een standaard sportschool om fitter te worden, maar kun je op een locatie trainen bij jou om de hoek. Daarnaast kun je onbeperkt variëren met de trainingsdagen en tijden.

Video afspelen

Bootcamp training in Assendelft, Edam en Volendam is voor alle niveau's en leeftijden!

Wil jij bijvoorbeeld kilo’s kwijtraken of wil je werken aan een ander specifiek doel? Dan kun je met de bootcamp in Assendelft, Edam en Volendam jouw doel bereiken.

Omdat wij een sportschool op wielen hebben, train jij op de mooiste locaties. Daarnaast train je altijd lekker in de buitenlucht. Waardoor je niet alleen blijer wordt, maar je houdt het sporten ook langer vol.

Omdat wij de drempel zo laag mogelijk willen maken, kun je tijdelijk je eerste training voor €5,- ervaren. Hierdoor kun je zonder risico ervaren hoe het is om met ons te trainen.

''De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden''

5/5

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! Ten eerste zijn de trainingen afgestemd op jouw niveau. Hierdoor haal je altijd het maximale uit elke training haalt. Ten tweede doe je oefeningen die je vaak niet in een sportschool doet. Hierdoor zijn de trainingen van Personal Training Truck extra leuk! Tot slot is Joris altijd enthousiast en heel vakkundig. Kortom, een echte aanrader!

Bootcamp Assendelft
Swen Rolink

''De bootcamp trainingen zijn leuk! Ik zou het iedereen aanraden''

5/5

Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Daarnaast is Joris kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Doordat hij je corrigeert als dat nodig is, train je altijd op de juiste manier. Hierdoor haal ik sneller het gewenste resultaat. Kort samen gevat, ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt.

Review marjolein
Marjolein Neele

Wat je krijgt met de bootcamp lessen in Assendelft en Volendam

Sportschool
materiaal

Train met professioneel materiaal uit de sportschool. Zoals kettlebells, een airbike en veel meer. Waardoor jij niet naar de sportschool hoeft.

Sportschool
begeleiding

Krijg professionele begeleiding van Joris en doe de juiste oefeningen. Zodat jij je doel gaat halen. En efficiënt je doel bereikt.

Fitness in de
buitenlucht

Boost je vitamine D en ervaar het geval van onze buiten trainingen. Waardoor jij blijer wordt en het sporten langer vol kan houden.

Bootcamp in
kleine groepen

Train met maximaal 16 personen. Waardoor jij veel persoonlijke begeleiding krijgt. Zodat jij op de goede manier beweegt.

Stok achter
de deur

Wij zijn je stok achter de deur. Omdat wij bellen als je niet komt trainen. Omdat wij willen weten of alles goed met je gaat.

Werk aan je kracht en conditie

Werk bijvoorbeeld aan je kracht of aan je conditie. Zodat jij genoeg energie over hebt om leuke dingen te doen met je gezin.

Gevarieerde
Bootcamp

Krijg iedere week weer nieuwe oefeningen. Waardoor het trainen leuk en uitdagend blijft. 

Maandelijks
opzegbaar

Geen jaren lange contracten of beperkte geldigheid, want de abonnement zijn iedere 4 weken opzegbaar.

Kom op gezond
gewicht

Raak op een leuke manier kilo’s kwijt en kom weer op een gezond gewicht. Ben jij er klaar voor?

Probeer je eerste training voor €5,-

Personal trainer voor de bootcamp in Assendelft & Edam-Volendam

Mijn naam is Joris en ik geef de bootcamp in Assendelft en Edam-Volendam. Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring en geef ik nog steeds met veel plezier training met mijn fitness truck. 

Opleiding Joris

Eerst heb ik het CIOS succesvol afgerond en tijdens mijn hbo studie: Sport, Management en Ondernemen heb ik een specialisatie gedaan. Deze specialisatie heb ik gedaan bij de Dutch Human Development Academy. Hierdoor heb ik alle kennis in huis om jou topfit te maken.

Plezier en resultaat

Tijdens mijn trainingen vind ik plezier en hard werken belangrijk, want fit worden moet ook leuk zijn. Hierdoor zul jij het sporten langer volhouden en is het nog leuk ook.

Personal trainer volendam

Klik op aanmelden om je proefles te boeken

Joris van der Worp

Eigenaar en trainer 
Personal Training Truck

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 

T: 06-19640916
E: info@personaltrainingtruck.nl

Nieuwe locatie aanvragen?

Wil jij een nieuwe locatie toevoegen? Laat mij weten met hoeveel personen jullie willen trainen en op welke locatie. Dan plannen we snel een gratis proefles. Tot snel.

Je zit nergens aan vast!

Ja, je kunt bijvoorbeeld een aanvraag doen voor een avond training. Eerst kun je kijken of er een geschikt moment op het rooster staat. Als dit niet het geval is, kun je mij een WhatsApp sturen of mailen naar info@personaltrainingtruck.nl. Houd ook het rooster in de gaten, want wij zullen steeds meer tijden toevoegen! 

Eerst kun je een gratis proefles aanvragen. Vervolgens legt Joris je alles uit over de trainingen. En hoe je bijvoorbeeld de app kunt installeren. Hierdoor kun je eerst kennismaken. Vervolgens krijg je een persoonlijke uitleg van Joris. Als je niet vaker wil trainen, hoef je niks meer te doen. En heb je hopelijk toch lekker getraind. 

Er zijn verschillende tarieven. Eerst kun je een gratis proefles ervaren. Vervolgens kun je kiezen voor een abonnement of strippenkaart. Als je bijvoorbeeld 1 keer per week wil trainen, kun je dit doen voor € 7,50,- per training. Als je bijvoorbeeld 3 keer per week gaat trainen kost een losse training € 5,-. 

Je zit bijvoorbeeld niet aan een jarenlang contract vast, want onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. 

Als lid kun je gebruik maken van de app. Deze app is geen standaard app, maar je kunt de app toevoegen aan je startscherm. Hoe werkt het? 

1. Open deze link op je telefoon
2. Klik bij de homepagina op installeer de app of voeg toe aan je startscherm.
3. Boek, betaal en reserveer trainingen via de app van Personal Training Truck. 

Lukt het niet? Stuur Joris dan even een WhatsApp bericht naar: 06-19640916