GROEPSLESSEN VOLENDAM

Groepsles in Volendam, Edam en Assendelft

Met Personal Training Truck

Groepslessen in Volendam, Edam, Volendam of Purmerend zijn geschikt voor buitenliefhebbers. Die willen werken aan fitter lijf, gespierder willen worden of bijvoorbeeld kilo’s kwijt willen raken. 

Om jou te laten ervaren hoe het is om met Personal Training Truck te trainen kun je hieronder je gratis proefles boeken.

Zijn de groepslessen in Assendelft, Edam-Volendam of Purmerend iets voor jou?

Waarom meedoen met de groepslessen van Personal Training Truck?

Groepslessen in Edam-Volendam, Assendelft en Purmerend

Train samen met gelijkgestemden tijdens de bootcamp in Assendelft, Edam-Volendam en Purmerend. Joris zet iedere week een nieuw circuit voor je klaar. Zodat jij je doel gaat halen. 

Probeer tijdelijk je eerste bootcamp in Assendelft of Edam-Volendam gratis.

5,0 sterren op Google!

30+ Google reviews

5/5
Joris is een top trainer! Omdat hij mij corrigeert als dat nodig is. Daarnaast zijn de trainingen altijd uitdagend. Waardoor de groepslessen nooit gaan vervelen. Ik zou het iedereen aanraden, want je kunt lekker buiten werken aan je fitheid. Daarnaast is het nog gezellig ook!
Personal trainer
Marissa
Joris is een enthousiaste jonge vader die ons goed begeleidt. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld met mijn beperkingen toch lekker meedoen. Omdat Joris altijd een passende oplossing heeft. Daarnaast is het fijn om in de buitenlucht te trainen. Verder is het leuk om in groepsverband te trainen.
Personal trainer
Hannie
Bij Joris is het altijd geweldig om buiten bezig te zijn. Omdat je buiten kunt trainen zoals in de sportschool. Daarnaast heeft Joris veel persoonlijke aandacht. Verder zijn de lessen altijd uitdagend. Waardoor je iedere week weer een nieuw circuit doet. Hierdoor is het altijd leuk om te gaan. Verder is het contact altijd persoonlijk. Als je bijvoorbeeld een blessure hebt.
Sportschool Volendam
Marjo

Wat je krijgt met de groepslessen in Assendelft en Edam-Volendam

Prijzen groepslessen

Boek hier je proefles (100% gratis)

*Je zit nergens aan vast!

Joris van der Worp

Eigenaar en trainer 
Personal Training Truck

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 

T: 06-19640916
E: info@personaltrainingtruck.nl

Nieuwe locatie aanvragen?

Wil jij een nieuwe locatie toevoegen? Laat mij weten met hoeveel personen jullie willen trainen en op welke locatie. Dan plannen we snel een gratis proefles. Tot snel.

Je zit nergens aan vast!

Ja, je kunt bijvoorbeeld een aanvraag doen voor een avond training. Eerst kun je kijken of er een geschikt moment op het rooster staat. Als dit niet het geval is, kun je mij een WhatsApp sturen of mailen naar info@personaltrainingtruck.nl. Houd ook het rooster in de gaten, want wij zullen steeds meer tijden toevoegen! 

Eerst kun je een gratis proefles aanvragen. Vervolgens legt Joris je alles uit over de trainingen. En hoe je bijvoorbeeld de app kunt installeren. Hierdoor kun je eerst kennismaken. Vervolgens krijg je een persoonlijke uitleg van Joris. Als je niet vaker wil trainen, hoef je niks meer te doen. En heb je hopelijk toch lekker getraind. 

Je zit bijvoorbeeld niet aan een jarenlang contract vast, want onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. 

Als lid kun je gebruik maken van de app. Deze app is geen standaard app, maar je kunt de app toevoegen aan je startscherm. Hoe werkt het? 

1. Open deze link op je telefoon
2. Klik bij de homepagina op installeer de app of voeg toe aan je startscherm.
3. Boek, betaal en reserveer trainingen via de app van Personal Training Truck. 

Lukt het niet? Stuur Joris dan even een WhatsApp bericht naar: 06-19640916