fbpx

Gratis proberen?

Bepaal zelf waar en wanneer je traint

Inschrijven voor je gratis proefles

Klik op het trainingsmoment om je gratis proefles te boeken.

Na je proefles meer trainen?

Hoe fit wil jij worden?

1x per week

€ 35

per maand

  • 4 workouts
  • Train op alle locaties en tijden
  • Maandelijks opzegbaar

2x per week

€ 55

per maand

  • 8 workouts
  • Train op alle locaties en tijden
  • Maandelijks opzegbaar

3x per week

€ 75

per maand

  • 12 workouts
  • Keuze uit alle locaties
  • Maandelijks opzegbaar

Wat vinden onze klanten?

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau waardoor je altijd het maximale uit elke training haalt. De oefeningen die je doet zijn vaak niet te vinden in een sportschool wat het extra leuk maakt! De trainer is altijd enthousiast en heel vakkundig. Een echte aanrader!
Swen Rolink (29)
Particuliere klant
5/5
De trainingstruck is echt een aanrader! Joris is erg enthousiast en let goed op tijdens de oefeningen. Elke week net andere oefeningen en een ander circuit. En dat heerlijk buiten bij ons om de hoek!
Joyce Stouten (30)
Particuliere klant
5/5
Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Joris is kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Hij corigeerd je ook als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt. Met een groep mensen samen sporten is heel motiverend.
Marjolein Neele
Particuliere klant
5/5

Je persoonlijke trainer

Trainer Joris.

Joris van der Worp

EIGENAAR EN TRAINER

intro: Mijn naam is Joris van der Worp en ik verzorg de trainingen met mijn truck. Tijdens mijn trainingen ben ik erg enthousiast. Dit komt omdat ik het natuurlijk leuk vind om te doen, maar ook omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. 

Waar sta ik voor? Ik vind het belangrijk dat tijdens mijn trainingen plezier wordt gemaakt, maar ook hard gewerkt word. Deze combinatie probeer ik iedere training weer te realiseren. 

Achtergrond: Op het CIOS heb ik de basis kennis opgedaan over het menselijk lichaam, fitness en tennis. Na het CIOS heb ik dit concept (de rijdende sportschool) zelf bedacht en gerealiseerd tijdens mijn vervolgopleiding Sport, Management en Ondernemen (hbo).