PERSONAL- EN DUOTRAINING

Personal training aan huis

De personal trainer op wielen

Personal training aan huis of op de gewenste locatie in de regio Zaanstreek-Waterland. 

Train thuis in Purmerend, de Beemster, Edam-Volendam en de rest van de regio. Jij kiest waar, met wie en wanneer je traint.

Is een personal training aan huis iets voor jou?

Waarom Personal Training Truck?

Krijg personal training aan huis

Doordat wij overal kunnen komen, kun jij zelf de trainingslocatie bepalen. Eerst geef je ons de gewenste locatie door. Vervolgens brengt Joris de sportschool op wielen naar je toe. 

Hierdoor hoef jij niet meer naar die saaie sportschool, maar train je lekker aan het water, voor de deur of bijvoorbeeld in een parkje in de buurt. 

De trainingen zijn afgestemd op je niveau

5/5

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau, waardoor je altijd het maximale uit elke training haalt. De oefeningen die je doet zijn vaak niet te vinden in een sportschool wat het extra leuk maakt! De trainer is altijd enthousiast en heel vakkundig. Een echte aanrader!

Bootcamp Assendelft
Swen Rolink
Directeur van zijn eigen BV

Joris is kundig en let goed op je uitvoering

5/5

Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Joris is kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Hij corrigeert je ook als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt.

Review marjolein
Marjolein Neele

Het probleem

Aan het begin ga je er helemaal voor. Door iedere week een aantal keer naar de sportschool te gaan. Vervolgens ga je steeds minder en minder. Tot je na een tijdje helemaal niet meer gaat. Zonde toch? Als je kiest voor Personal Training Truck zorgen wij ervoor dat jij blijft trainen. Wij hebben bijvoorbeeld geen slapende leden, maar klanten die alleen betalen als ze ook echt trainen.

De oplossing

De oplossing is simpel en uniek. Omdat wij de sportschool naar je toe brengen. Dit heeft als gevolg dat je een stok achter de deur hebt. Waardoor jij goed blijft trainen en daarnaast goede begeleiding krijgt. Zodat je samen of alleen fitter kan worden. 

Personal trainer aan huis in Zaanstreek-Waterland

Veel klanten van ons vinden het fijn om buiten te sporten. Daarnaast kun je bij Personal Training Truck zelf je locatie bepalen. Waardoor je altijd in een vertrouwde omgeving kunt trainen. Verder train je wel met materiaal zoals je gewend bent in de sportschool. Wist je trouwens dat je door buiten te trainen meer calorieën verbrand dan binnen? Boek daar vandaag nog je gratis intake + proefles.

5,0 sterren op Google!

30+ Google reviews

5/5
Joris is een top trainer! Omdat hij mij corrigeert als dat nodig is. Daarnaast zijn de trainingen altijd uitdagend. Waardoor de groepslessen nooit gaan vervelen. Ik zou het iedereen aanraden, want je kunt lekker buiten werken aan je fitheid. Daarnaast is het nog gezellig ook!
Personal trainer
Marissa
Joris is een enthousiaste jonge vader die ons goed begeleidt. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld met mijn beperkingen toch lekker meedoen. Omdat Joris altijd een passende oplossing heeft. Daarnaast is het fijn om in de buitenlucht te trainen. Verder is het leuk om in groepsverband te trainen.
Personal trainer
Hannie
Bij Joris is het altijd geweldig om buiten bezig te zijn. Omdat je buiten kunt trainen zoals in de sportschool. Daarnaast heeft Joris veel persoonlijke aandacht. Verder zijn de lessen altijd uitdagend. Waardoor je iedere week weer een nieuw circuit doet. Hierdoor is het altijd leuk om te gaan. Verder is het contact altijd persoonlijk. Als je bijvoorbeeld een blessure hebt.
Sportschool Volendam
Marjo

Wat je krijgt met personal training aan huis

Prijzen personal trainer

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om te starten? Dan kun je eerst gratis ervaren hoe het is om met ons te trainen. Uiteraard komen wij naar jou toe. Zodat jij niet hoeft te reizen, maar bij jou thuis of op locatie kunt kennismaken. Daarna kun je ervoor kiezen om een traject te starten. 

Wij komen naar je toe!

Joris van der Worp
Eigenaar

 PERSONAL TRAINING TRUCK 

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 
T:06-19640916
E:info@personaltrainingtruck.nl

Vraag hier je proefles aan

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles bij jou thuis of op de bedrijfslocatie. Zodat jij kennis kunt maken met zweet op je voorhoofd en een flesje water in je handen.

Waarom Personal Training Truck?