Personal training in Zaanstreek-Waterland en Haarlemmermeer

Personal training in Zaanstreek-Waterland en Haarlemmermeer
zoals je gewend bent in de sportschool.

Personal training in Zaanstreek-Waterland en de gemeente Haarlemmermeer.

Personal training op de gewenste locatie

Krijg persoonlijke begeleiding. Waardoor jij op de juiste manier beweegt en bijvoorbeeld geen blessures krijgt. Met als gevolg een fit en energiek lijf.

Outdoor personal training in Zaanstreek-Waterland

Geen standaard sportschool, maar een sportschool op wielen. Waardoor jij niet hoeft te reizen, maar wel lekker kunt trainen zoals je gewend bent in de sportschool.

Personal training voor alle niveau's en leeftijden

Trainingen voor jong, oud, man en vrouw. Omdat jij elke oefening kunt aanpassen, train je altijd op niveau. Waardoor je 100% zeker je doel gaat halen. Wat is jouw doel?

Krijg personal training waar en wanneer jij wilt

Doordat wij overal kunnen komen, kun jij zelf de trainingslocatie bepalen. Eerst geef je ons de gewenste locatie door. Vervolgens brengt Joris de sportschool op wielen naar je toe. 

Hierdoor hoef jij niet meer naar die saaie sportschool, maar train je lekker aan het water, voor de deur of bijvoorbeeld in een parkje in de buurt. 

De trainingen zijn afgestemd op je niveau

5/5

De truck is echt een fantastische manier om buiten lekker fit te worden! De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau, waardoor je altijd het maximale uit elke training haalt. De oefeningen die je doet zijn vaak niet te vinden in een sportschool wat het extra leuk maakt! De trainer is altijd enthousiast en heel vakkundig. Een echte aanrader!

Bootcamp Assendelft
Swen Rolink
Directeur van zijn eigen BV

Joris is kundig en let goed op je uitvoering

5/5

Sinds vier weken train ik bij Joris. Het bevalt me prima, lekker in de buitenlucht en iedere keer weer andere oefeningen. Joris is kundig en let goed op hoe je de oefeningen doet. Hij corrigeert je ook als dat nodig is. Ik kan het iedereen aanraden, er wordt gelachen en hard gewerkt.

Review marjolein
Marjolein Neele
Werknemer

Het probleem van standaard personal training

Aan het begin ga je er helemaal voor. Door iedere week een aantal keer naar de sportschool te gaan. Vervolgens ga je steeds minder en minder. Tot je na een tijdje helemaal niet meer gaat. Zonde toch? Als je kiest voor Personal Training Truck zorgen wij ervoor dat jij blijft trainen. Wij hebben bijvoorbeeld geen slapende leden, maar klanten die alleen betalen als ze ook echt trainen.

De unieke oplossing

De oplossing is simpel en uniek. Omdat wij de sportschool naar je toe brengen. Dit heeft als gevolg dat je een stok achter de deur hebt. Waardoor jij goed blijft trainen en daarnaast goede begeleiding krijgt. Zodat je samen of alleen fitter kan worden. 

Wat je krijgt met de personal
en duo trainingen

Sportschool
materiaal

Train met professioneel materiaal uit de sportschool. Zoals kettlebells, een airbike en veel meer

Sportschool
begeleiding

Krijg professionele begeleiding van Joris en doe de juiste oefeningen. Zodat jij je doel gaat halen.

Fitness in de
buitenlucht

Boost je vitamine D en ervaar het geval van onze buiten trainingen. Waardoor jij blijer wordt en het langer volhoud.

Persoonlijke
begeleiding

Krijg veel persoonlijke begeleiding en haal daardoor sneller het gewenste resultaat.

Stok achter
de deur

Wij zijn je stok achter de deur. Omdat wij bellen als je niet komt trainen. Om te checken of alles oké is met je. 

Werk aan je kracht en conditie

Voel je weer fit. Door te werken aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. 

Gevarieerde
personal trainingen

Krijg iedere week weer nieuwe oefeningen. Waardoor het trainen leuk en uitdagend blijft.

Maandelijks
opzegbaar

Geen jaren lange contracten of beperkte geldigheid, want de strippenkaart is 12 maanden geldig en abonnement iedere maand opzegbaar.

Kom op gezond
gewicht

Raak op een leuke manier kilo’s kwijt en kom weer op een gezond gewicht. Ben jij er klaar voor?

Vrijblijvende proefles?

Personal training in Zaanstreek-Waterland en Haarlemmermeer

Mijn naam is Joris en ik geef de bootcamp in Assendelft en Edam-Volendam. Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring en geef ik nog steeds met veel plezier training met de truck. 

Eerst heb ik het CIOS en tijdens mijn hbo studie: Sport, Management en Ondernemen heb ik specialisatie gedaan. Deze specialisatie heb ik gedaan bij de Dutch Human Development Academy. 

Tijdens mijn trainingen vind ik plezier en hard werken belangrijk, want de trainingen moeten ook leuk zijn. Toch?

Personal trainer volendam

Joris van der Worp
Eigenaar

 PERSONAL TRAINING TRUCK 

Hoofdkantoor
Achterhaven 91A 
1135XT Edam 
T:06-19640916
E:info@personaltrainingtruck.nl

Contact

Onze personal trainingen zijn vanaf € 65 ex btw tot € 85 ex btw per training. Vraag hier de tarieven aan + een gratis proefles. 

Je zit nergens aan vast!

Ja, onze abonnementen zijn iedere 4 weken opzegbaar. Omdat wij onze klanten graag binden met kwaliteit en geen lange contracten. Hierdoor loop jij zo min mogelijk risico en kun je trainen waar, wanneer en met wie je wilt. 

Dat ligt er wel een beetje hoe je woont, maar als er genoeg ruimte is, kan je inderdaad voor de deur trainen. Doordat wij een sportschool op wielen hebben, kunnen we op ieder gewenste locatie training geven. 

Personal en duo training

De personal- en duo trainingen geven wij op locatie in de regio Zaanstreek-Waterland. Als je net niet in deze regio woont, kun je altijd vragen naar de mogelijkheden. 

Je kunt er ook voor kiezen om een rittenkaart te bestellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook een week overslaan. Het nadeel is wel dat je hierdoor niet iedere week een stok achter de deur hebt. Kies je voor een rittenkaart? Dan kun je dit overleggen met Joris tijdens een vrijblijvend consult. 

In de regio Zaanstreek-Waterland hebben we inmiddels veel plekken waar we droog kunnen trainen. Bijvoorbeeld onder een viaduct. Hierdoor train je altijd droog en gaat de training gewoon door. Als het bijvoorbeeld een beetje miezert kan er gewoon getraind worden op de vaste locatie.